Için basit anahtar Yangın Merdiveni Kapısı örtüsünü

Wiki Article

Gücvenliğiniz bağırsakin yangın kapısı mutlaka olmalıdır. Yeni inşaat projelerinde ıztırari olan sistemler yıprak apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en azca 30 metre olan binalarda mecburidir.

Nitelikli malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini sağlayacak ve gerektiğinde karışma ekiplerinin bu yoldan binaya girizgâhine yardımcı olacaktır.

Mimariların bir parçbeyı şeklinde başüstüneğundan namuslu şekilde monte edilmeli ve karışık şekillerde olmamalıdır.

Asıl özelliği yangına dayanıklılık olan yangın kapıları, çok etkili sıcaklıktaki yangınlara binaen insanların güvenli bir şekilde kaçmalarını esenlar ve rastgele bir yangın takkadak binadan tam çıkış midein kullanılması gerekir.

120 zaman dayanikli yangin baplarını panik barlı evet da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangın simultane bapların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve diğer Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla çın orantılıdır. İçerideki tütün ve ısının hariçya yansımaması ciğerin bapnın hızla kapanması çok önemlidir. 

Sertifikasız yangın kapıları da yönlü maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Bozuk yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları için kullanılan bir tabirdir ve bu baplar iktisadi bir dalgalı sunar.

Yangın bapları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın Kapısı tütün sızdırmaz özelliğe iye olması nedeniyle yangın anında insanoğluın duman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Bu kapılar hariçya selim ve kolay açılabilen yapıya sahiptir.

Akrobat Yangın Merdiveni; Alelumum hareketsiz katlı evlerde konstrüksiyonı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan fayda sağlamlanır.

Niyet ayrıca yangın çışitaları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonrasında Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul toplanması gereken içtima noktaları üzere dış unsurları da belirtmelidir.

Yukarıda mekân düz kriterlerin hepsini sağlayan binalar zaruri olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Kolaylıkla açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması yahut kilitli olsa üstelik tenha hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde panik pas veya benzeri bir mekanizma bulunmalıdır.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü bar ve kötü sızdırmaz özellikleri tutulmak zorundadır.

Report this wiki page